Bine ati venit!

Suport: (+40) 735 557 453

office@andcor.ro

cine suntem

S.C. ANDCOR S.R.L. este o societate comerciala cu raspundere limitata, cu sediul in localitatea Caracal care a fost înfiintata in anul 1995 ce activeaza in domeniul instalatiilor electrice avand ca domeniu principal de activitate, executia si proiectarea instalatiilor electrice de joasa si medie tensiune pentru uz general si industrial.

autorizare

  • Societatea este autorizata de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei pentru proiectarea si executia bransamentelor electrice (monofazate si trifazate) aeriene si subterane, a instalatiilor electrice de medie si joasa tensiune si a instalatiilor electrice interioare.

Certificare

S.C. ANDCOR S.R.L. are implementat sistemul integrat de management al calitatii conform standardelor ISO 9001:2008 si sistemul de management de mediu al organizatiei conform standardelor ISO 14001:2004.

advantages

  • Orietare catre client

    Solutiile oferite sunt adaptate cerintelor clientului, in pas cu progresul tehnologic si in conditii de calitate si siguranta.

  • Flexibilitate

    Flexibilitatea in alegerea echipamentelor de la diferiti producatori confera S.C. ANDCOR S.R.L. avantajul de a realiza proiecte care inglobeaza tehnologie performanta la preturi competitive.

  • Dezvoltare reciproca

    Compania s-a dezvoltat in permanenta, regasindu-se astfel printre liderii autohtoni in domeniul executiei si proiectarii instalatiilor electro-energetice.

Expertiza

Pe langa lucrarile aferente racordarii la reteaua electrica S.C. ANDCOR S.R.L. executa masuratori P.R.A.M., prize de pamant si continuitati, paratrasnet si executie paratrasnet, organizari de santier, alimentari cu energie electrica pentru legaturi si contoare pasante.

Fie ca este vorba de lucrari de executie si modernizare instalatii electrice sau de investitii noi in domeniul electric, S.C. ANDCOR S.R.L. este unul dintre partenerii marilor companii si autoritati locale: