Bine ati venit!

Suport: (+40) 735 557 453

office@andcor.ro

serviciile noastre

Consultanta

Solutii complete in electricitate: consultanta, proiectare si servicii de inginerie specializata.

Proiectare

Compania s-a dezvoltat in permanenta, regasindu-se astfel printre liderii autohtoni in domeniul executiei si proiectarii instalatiilor electro-energetice.

Antreprenoriat

Antreprenoriat pentru instalatii electrice de medie si joasa tensiune, aparate de iluminat, operare instalatii energetice.

Operare

Executie bransamente electrice, linii electrice de medie si joasa tensiune, posturi de transformare si instalatii de utilizare, masuratori P.R.A.M., prize de pamant si continuitati.

expertiza

Cu o experienta semnificativa in ingineria electrica si operatii de retea, pentru retelele de distributie a electricitatii, S.C. ANDCOR S.R.L. detine expertiza necesara pentru a transforma retelele existente intr-un sistem automatizat, interconectat si controlat integral.

S.C. ANDCOR S.R.L. ofera azi solutia completa in electricitate: consultanta in programe de eficienta energetica, proiectare si servicii de inginerie specializate, antreprenoriat pentru instalatii electrice de medie si joasa tensiune, aparate de iluminat, operare instalatii energetice.

Compania s-a dezvoltat în permanenta, regasindu-se astfel printre liderii autohtoni in domeniul executiei si proiectarii instalatiilor electro-energetice.

Flexibilitatea in alegerea echipamentelor de la diferiti producatori confera S.C. ANDCOR S.R.L. avantajul de a realiza proiecte care inglobeaza tehnologie performanta la preturi competitive.

Solutiile astfel oferite sunt adaptate cerintelor clientului, in pas cu progresul tehnologic si in conditii de calitate si siguranta.